Alice
Alice
Anca Raluca
Anca Raluca
Andreea P
Andreea P
Andreea S
Andreea S
Carla & Irina
Carla & Irina
Corina
Corina
Dacii
Dacii
Denisa
Denisa
Dorottya
Dorottya
Georgiana
Georgiana
Georgiana M
Georgiana M
Ioana
Ioana
Iulia
Iulia
Jelenninca
Jelenninca
Joker
Joker
Kinga
Kinga
Madalina
Madalina
Maia
Maia
Maria
Maria
Maria Magdalena
Maria Magdalena
Maria T
Maria T
Marina
Marina
Mirela
Mirela
Monica
Monica
Ornella
Ornella
Petruta
Petruta
Ramona
Ramona
Simina
Simina
Xeni
Xeni

Fotograf de portret in Bucuresti

Salut,

Numele meu este Bogdan si sunt fotograf de portret in Bucuresti. Fotografiez atat femei cat si barbati, indifernet de varsta, de conformatie, de motivul pentru care isi doresc o sedinta foto (personal branding, corporate, glamour, beauty, fashion, boudoir, nud sau de familie).

De aceea si sesiunile foto de portret cu mine sunt personalizate in functie de ceea ce iti doresti. De la background la lumini si aparat, folosim doar echipamente de cea mai inalta tehnologie, setate si programate special pentru fotografia de portret.

Sedintele foto se desfasoara in general in aer liber, intr-o locatie aleasa impreuna, in locuri care reprezinta ceva pentru tine sau in studio. Fotografiile realizate de mine pot fi folosite atat pentru WEB ( Facebook, LinkedIn, Instagram, Bloguri, Articole de bussines, Site-uri, prezentari corporate), cat si pentru PRINT (tablouri, cataloage, reviste). In functie de stilul pe care il vei alege pentru sedinta foto de portret, te voi ajuta sa alegi outfit-ul care ti se portiveste cel mai bine, iar dupa ce vom finaliza sedinta foto de portret, vom alege impreuna cele mai bune fotografii, astfel incat sa avem un rezultat final care sa-ti puna in valoare calitatile.

Fotografie de portret in Bucuresti

Sunt adeptul fotografiilor de portret cat mai naturale. In fotografia de portret retusarea fotografiilor este foarte importanta, totusi, in cazul fotografiilor de portret de tip headshot, incerc sa fac retusarea la un nivel cat mai subtil si cat mai aproape de natural, deoarece este important sa se vada cum arati in realitate. Incerc sa limitez aceste retusari la corectarea problemelor din ziua sesiunii foto, cum ar fi cosuri, pete, cearcane etc.
Insa in cazul fotografiilor de tip beauty, glamour sau fashion, pentru reviste, book-uri, tablouri etc, retusarea se fac la un nivel avansat.

Te invit sa vorbim despre sedinta ta foto de portret, si sa iti petreci cateva ore alaturi de mine. Daca vrei, Monica te va machia asa cum iti doresti si apoi te voi fotografia in diverse moduri, pentru a descoperi cat mai multe laturi ale tale, calitati, stari, feluri in care ai fost sau in feluri in care iti doresti sa fii.

Abia astept sa te cunosc si sa creez pentru tine o sedinta de fotografie de portret unica, asa ca lasa-mi un mesaj si te voi suna eu cat de repede posibil.

Cu drag,
Bogdan