Denisa
Denisa
Fotografie by Bogdan Mihaescu

Fotograf portret

Apeleaza la un fotograf portret profesionist. Pentru mine, discretia trebuie sa fie pe primul loc, in cazul unui fotograf portret. O parte foarte mica a fotografiilor de portret realizate de mine sunt publicate pe site sau pe retelele sociale, si atunci numai cu acordul clientilor. Nimeni nu are acces la fotografiile de portret in afara de mine.

Sedinta foto de portret

De obicei fotografiile de portret sunt pastrate o scurta perioada de timp, in cazul in care sunt pierdute de client sau atunci cand clientii doresc sa mai editeze unele fotografii de la o sedinta facuta cu ceva timp in urma. Sunt cazuri in care, daca clientul doreste, fotografiile de portret pot fi sterse imediat dupa ce se confirma primirea lor.

Fotografie portret

Cine alege pozele ce vor fi editate dupa sedinta cu fotograf portret? De obicei le aleg clientii la finalul sedintei foto de portret, iar daca mi se cere parerea, va voi ajuta sa alegem cele mai bune fotografii.

Cu o experienta ca fotograf portret de peste 2 ani, sunt deschis la idei noi de locatii, decoruri, tinute si accesorii. Vom planifica impreuna toate detaliile sedintei foto de portret, in asa fel incat sa obtinem rezultatele dorite de voi.