Andreea P
Andreea P
Andreea S
Andreea S
Corina
Corina
Dorottya
Dorottya
Georgiana M
Georgiana M
Georgiana
Georgiana
Iulia
Iulia
Jelenninca
Jelenninca
Kinga
Kinga
Maria Magdalena
Maria Magdalena
Maria
Maria
Monica
Monica
Xeni
Xeni

Numele meu este Bogdan si sunt fotograf de portret in Bucuresti. Fotografiez atat femei cat si barbati, indifernet de varsta, de conformatie, de motivul pentru care isi doresc o sedinta foto (personal branding, corporate, glamour, beauty, fashion, boudoir sau de familie).

De aceea si sesiunile foto cu mine sunt personalizate in functie de ce iti doresti. De la background la lumini si aparat, folosim doar echipamente de cea mai inalta tehnologie, setate si programate special pentru fotografia de portret.

Sedintele foto se desfasoara in general in aer liber, intr-o locatie aleasa impreuna, in locuri care reprezinta ceva pentru tine sau in studio. Fotografiile realizate de mine pot fi folosite atat WEB ( Facebook, LinkedIn, Instagram, Bloguri, Articole de bussines, Site-uri, prezentari corporate), cat si pentru PRINT (tablouri, cataloage, reviste).

Te invit sa vorbim despre sedinta ta foto, sa iti petreci ziua alaturi de mine. Daca vrei, Monica te va machia asa cum iti doresti si apoi te voi fotografia in diverse moduri, pentru a descoperi cat mai multe laturi ale tale, calitati, stari, feluri in care ai fost sau in feluri in care iti doresti sa fii.

Abia astept sa te cunosc si sa creez pentru tine o sedinta de fotografie de portret, lasa-mi un mesaj si te voi suna eu cat de repede posibil.

Cu drag,
Bogdan